Bedrijfsprofiel | Producten | Promotie | Contacteer ons | Home


......................................................................................................................................................................................................

UW PARTNER ...

Paletten vormen een onmiskenbare schakel in het veilig vervoeren van kostbare goederen. Carpal is sinds jaren gespecialiseerd in de aankoop, herstelling en verkoop van alle soorten tweedehandspaletten, zowel voor ��nmalig als voor meervoudig gebruik, alsook de fabricatie van nieuwe paletten volgens de wensen van de klant.

Carpal beschikt ook over een uitgebreid assortiment van kisten en stapelboxen in hout of metaal, nieuw en tweedehands.

Carpal adviseert u ook bij de keuze van uw paletten, zodat uw goederen tijdens het transport optimaal worden beschermd.

VOORRAAD ...

In deze tijden van 'Just-in-time' leveringen is het belangrijk dat u ten allen tijde kunt rekenen op een partner die voldoende voorraad heeft. Onze klanten kunnen dus op elk moment worden voorzien van de door hun gevraagde produkten.

Carpal beschikt over een gemiddelde voorraad van 120.000 paletten, bestaande uit verschillende soorten en afmetingen.

LEVERING ...

Met behulp van moderne transportmiddelen voor het paletvervoer zorgen wij ervoor dat u de juiste paletten op de juiste plaats en op de juiste tijd krijgt, zodat er geen logistieke problemen ontstaan. Omdat wij voor het transport niet ophangen van derden kunnen wij steeds snel reageren in onvoorziene omstandigheden.

Wij bieden onze klanten een perfecte service, 24 uur op 24, 365 dagen per jaar.

Droge aanleveringen vormen voor ons geen probleem !